home   acupunctuur          
 
  Inspiring Homeopathy  

 

Inleiding
Carcinosinum
CCC
Cuprum
Saccharum Officinale
Lac Maternum
Vernix Caseosa
Rhus Toxicodendron
Anacardium Orientale
Hydrogenium
   

 

Inleiding

Inspiring Homeopathy is een nieuwe manier van behandelen, gebaseerd op de klassieke homeopathy, maar met een geheel nieuwe kijk op ziekte en gezondheid en het genezingsproces.
IH brengt de mens in een spiraalbeweging naar zijn kern, zijn essentie en ruimt daarbij fundamentele blokkades op deze weg op. Het werkt genezend op klachten en leidt daarnaast ook tot spontane inzichten in het eigen functioneren en tot structurele veranderingen in het levensproces. Het kan mensen die vastgelopen zijn in het leven weer op de rails zetten.

De aarde en de mensheid maken de overgang van het Vissen tijdperk naar het Aquarius tijdperk. Door de energie van het Aquarius tijdperk worden veel mensen weer wakker en wordt het mogelijk om op innerlijk niveau contact te maken met een hoger bewustzijn in zichzelf. De mensheid en de aarde zitten dus in een transformatiefase en maken een shift in bewustzijn door. De Nieuwe Aarde is een afspiegeling, een uiterlijke manifestatievorm van deze innerlijke bewustzijnstoestand. Het is een bewustzijn waarin je jezelf niet meer als afgescheiden zult ervaren, maar als een deel van een groter geheel.

De behandeling met Inspiring Homeopathy ondersteunt deze overgang en kun je zo zien als een katalysator voor persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling en kan het antwoord zijn op vastgelopen genezingsprocessen.

   

 

Transformatie:

Degene die ik was, ben ik niet meer,
Degene die ik ben, blijf ik niet,
Degene die ik word, verdwijnt weer.

Bron onbekend

 

 

  Inspiring Homeopathy  

Inspiring Homeopathy
Tinus Smits


 
Disclaimer