home   acupunctuur          
 
  CEASE  

 

CEASE
Over autisme
Wat u zelf al kan doen
Behandeling
Verdere informatie

 

   

 

Wat u zelf al kan doen om uw kind te helpen.


 1. Visolie, 500-1000mg/dag, kunt u zelf al starten voordat u een deskundige raadpleegt. (kies voor goede kwaliteit gegarandeerd zonder zware metalen en pesticiden)
 2. Vitamine C, water oplosbare vorm, 3 maal daags 500mg vanaf 2 jaar en vanaf 4 jaar 3 maal daags 1000mg; de vetoplosbare vorm (ascorbylpalmitaat) kunt u ook reeds starten, 3 maal daags 500 mg vanaf 2 jaar en 3x daags 1000mg vanaf 4 jaar.
 3. Zink, tot 4 jaar 10mg, van 4 tot 8 jaar 20mg, daarboven 30mg.
 4. Geef uw kind de beste voeding die er bestaat, dus een biologische voeding. Hiermee voorkomt u verdere belasting met zware metalen, pesticiden, smaakversterkers, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere toxische bijproducten.
 5. Zuurdesembrood in plaats van gistbrood om de binding van zink tot een onoplosbaar complex met phytinezuur te voorkomen en zink in de voeding beschikbaar te houden voor opname. Het volkoren zuurdesembrood is vaak zwaar, daarom is het beter te beginnen met gebuild zuurdesem dat veel lichter is.
 6. Vermijdt suikers, zoet in het algemeen en kunstmatige zoetstoffen. Ze zijn giftig voor de darmen, alvleesklier en andere weefsels. Suikers verhinderen ook de productie van EPA en DHA, beide omega-3 vetzuren die van levensbelang zijn voor de hersenen.
 7. Vermijdt de overconsumptie van omega-6 vetzuren uit soja en mais die vooral in verwerkte producten zitten. Omega-3 vetzuren zijn ontstekingsremmend en omega-6 vetzuren zijn onstekingsbevorderend. Gebruik ongeharde vetten. Geharde vetten zoals in margarines bevatten transvetzuren die kankerverwekkend zijn. De ideale verhouding tussen omega-3 en omega-6 vetzuren is 1:1, in de moderne voeding is die verhouding rond de 1:25.
 8. Geef uw kind voldoende water, geen frisdranken of light producten.
 9. Gebruik geen magnetron, het verlaagt de kwaliteit van alle voeding.
 10. Zorg voor een rustige omgeving met niet teveel prikkels zoals die van TV, gameboy of computer.
 11. Zorg dat uw kind goed geaard is met de aarde. Statische elektriciteit kan zowel emotionele/ mentale stoornissen als lichamelijke klachten geven. Vermijdt daarom synthetische kleding, isolerende schoenen (rubber of plastic zolen) en nylon vloerbedekking. Laat het kind zo mogelijk op blote voeten lopen. Zorg dat er geen elektrische apparatuur op zijn slaapkamer staat zoals elektrische wekker, TV of audio apparatuur.
  Vermijd ook mobiele telefoons die de gehele dag op het lichaam worden gedragen en ook 's avonds nog direct naast het bed als wekker gebruikt worden.
 12. Zorg voor een gezonde slaapplaats voor uw kind. In een gezond bed hoort geen metaal. Zo mogelijk dient het kind met het hoofd naar het noorden of oosten te slapen. Een donkere kamer is belangrijk voor de productie van melatonine (slaaphormoon).
 13. Vermijdt antibioticakuren daar ze de darmflora aantasten en daarmee de onderliggende problemen alleen maar erger maken. Kies bij infecties zo mogelijk voor natuurgeneeskundige oplossingen.

Maak dan een afspraak met een CEASE behandelaar. Autisme is een serieuze aandoening, die succesvol behandeld kan worden, maar zelfs al volgt u allerlei adviezen die uw kind kunnen verbeteren, voor de rest heeft u een deskundige nodig die uw kind stap voor stap tot genezing kan brengen. Anders raakt u uiteindeklijk teleurgesteld en krijgt u niet de resultaten die u verwachtte. Uw kind is te kostbaar om zelf te behandelen.

Bronvermelding: www.cease-therapie.nl

   

 

The birth of a healthy child is a miracle; keeping a child healthy is an art.

Dr. Tinus Smits M.D.

 
Disclaimer